Najnovšie recenzie zo sekcie Dverové kovanie
- masivna konstrukcia
- montazny material vratane imbus-ovych klucov
- dodali predlzene skrutky a trn podla mojich poziadaviek
- prekrytie vlozky je voci znacke FAB nizsej bezpecnostnej urovne
Celkovo spokojnost, kvalitny masivny vyrobok, moderny design. Jedina vyhrada je, ze prekrytie vlozky je skor esteticke ako bezpecnostne v porovnani s FAB.
Len tie najlepšie, odporúčam
Funguje super.
- Tento typ kľučky už mám v byte, preto som išla na istotu…
- Dobrá kvalita od českého výrobcu.
- Navyše prijateľná cena.
Tieto kľučky mám v čiernej farbe a teraz som kúpila striebornė. Predtým som mala poľské,ale tieto Cobra sú hmatateľne kvalitnejšie - ľahšie sa dvere otvárajú. Doporučil mi ich syn, ktorý pracuje na novostavbách, kde sú vraj Cobra najpoužívanejšie.
- pekný dizajn
- kvalita prevedenia
- akurát do ruky
Veľká spokojnosť so všetkým. Ďakujeme
Kľučky používame len krátko, ale zatiaľ sme veľmi spokojní. Kvalita materiálu a dizajn splnil naše očakávania. Rýchlosť dodania a komunikácia obchodu na veľmi dobrej úrovni. Tovar precízne zabalený
naozaj všetko ako má byť. Obchod na vysokej úrovni. Ďakujeme
Funguje
- Rozmer mi sedel do povodnych dier na dverach.
- kvalita materiálu
- veľmi pekný vzhľad kľučky
- Pekne a decentne
Kvalitné a pekný dizajn
Tieto návleky na závesy od TKZ je jeden z dôvodov (okrem kvality) prečo používať produkty TKZ.
Moderný pánt viete schovať a bude sa tváriť ako historický a neprídete o benefit nastavenia závesov do všetkých strán.
Kvalitný výrobok
- Jednoducha montaz
- Kvalitný material
- Prehladne ulozenie komponentov v krabicke
- Zvyhodnene ceny
- Vsetko v poriadku nevidim ziadnu nevyhodu
COBRA rozetové kovanie Aphrodite-S Čierna, BB
Pridané: 21. novembra 2023
(naposledy upravené 21. novembra 2023)
Zakúpený v Kovanie shop
Klučky su dizajnove,veľmi pekne vyzeraju na bielych dverach a maju fajn tvarovanie z vnutornej strany….presne na ruku
- Mam ho v celom dome a jedna mi chybala. Boli jediny co ju maju este v ponuke.
Kvalitná pevná rozvora. Ďakujem
Tovar som si kúpila, nakoľko vzhľad kľučky zodpovedal mojej predstave a inde som ju nenašla.
Ponuka tovaru splnila moje požiadavky. Objednávka bola vybavená rýchlo a k mojej spokojnosti. Veľmi milý prístup zo strany dodávateľa produktu pri riešení mnou zle zadanej objednávky a následnej výmeny tovaru. Vrelo odporúčam.